Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011

Disc Jockey Γαμηλιο Παρτυ Γαμηλια Δεξιωση Παραδοσιακος


Από το Πειρατικό Ραδιόφωνο και τις DISCO της δεκαετίας του 80,περάσαμε στα CLUB και το Ιδιωτικό ραδιόφωνο της δεκαετίας του 90 φτάνουμε ως σήμερα με μόνο στόχο τη διασκέδαση των συνανθρώπων μας. Με πολύ καλές γνώσεις και οργάνωση στη Διεθνή κι Ελληνική Μουσική και ειδική μελέτη στην παραδοσιακή (απ όλα τα μέρη) μουσική, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
Οι μορφωτικές μας γνώσεις (Ηλεκτρονικός-Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Προγραμματιστής Η/Υ, Ηχολήπτης) δίνουν την εγγύηση της τεχνικής τελειότητας της εκδήλωσης.
     Δεν θα σας έπειθε μια απλή διαφήμιση , μια απλή καταχώρηση. Ούτε Εμένα θα έπειθε. Επειδή πολλοί υπόσχονται πολλά και λίγοι τα πραγματοποιούν, ειδικά στις μέρες μας, ας ρίξουμε μια ματιά σε μια ανεξάρτητη πηγή (Περιοδικό ΤΕΛΕΙΟΣ  ΓΑΜΟΣ),τα όσα αναφέρονται για την επιλογή του DJ ( Μουσικός Επιμελητής - Disk Jockey ).Παρακαλώ πατήστε πάνω στο παρακάτω Link (Ζεύξη)  
Με την ίδια φιλοσοφία, του σχετικού άρθρου του προηγούμενου Link , που μας εξηγεί πως μπορεί να γίνει η επιλογή του DeeJay για γάμο , μπορεί να γίνει επιλογή DJ ( Μουσικός Επιμελητής - Disk Jockey ) για πάρτι , βάπτιση , εγκαίνια , σχολική γιορτή , σχολικό πάρτυ , εταιρικό πάρτι , ρεβεγιόν , δεξίωση , επίδειξη μόδας , αρραβώνα , χοροεσπερίδα , DiscoParty , LatinParty , αποκριάτικο πάρτι & γενικά οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση στηρίζεται πρωταρχικά στην Μουσική Επένδυση της.

Οργανώνουμε εκδηλώσεις απο 100 Euros εως 10.000 Euros . Φυσικά "οτι πληρώσεις παίρνεις".
Δραστηριοποιούμαστε στην Αττική αλλά και στη Θεσσαλία.
Επειδή ''Τα Πολλά Λόγια Είναι Φτώχια'' ελάτε να μας δείτε ‘ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ’. Κι επειδή κάθε εκδήλωση έχει κάτι το ξεχωριστό και διαφορετικό επικοινωνήστε μαζί μας στο 6977669908  ή  dimos6@ath.forthnet.gr  για να μάθετε Που & Πότε είναι η επόμενη εκδήλωσή μας ή απλά να συζητήσουμε για το τι καλύτερο μπορούμε να σχεδιάσουμε και να πραγματοποιήσουμε στην δικιά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου